ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته شدگان کارشناسی 1398 ( بدون آزمون )

برنامه ثبت نام این عزیزان به شرح زیر اعلام می شود:

نام رشته تحصیلی

تاریخ حضور جهت ثبت نام

ساعات ثبت نام

مهندسی معماری مهندسی شهرسازی معماری داخلی

شنبه 98/7/13

روزنامه نگاری روابط عمومی مدیریت فرهنگی و هنری

یک شنبه 98/7/14

کتابت و نگارگری هنر اسلامی

دوشنبه 98/7/15

نمایش عروسکی ادبیات نمایشی طراحی صحنه

سه شنبه 98/7/16

نکات بسیار مهم:

1-     نام کاربری و رمز عبور  ( که بزودی از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد ).

2-     پس از اخذ پیامک دانشجوملزم به تکمیل و چاپ فرم های ثبت نام در سامانه سیباد می باشد.

3-     دانشجو باید مدارک درخواستی را آپلود کرده و به سایت دانشگاه  به آدرس: www.sibad.soore.ac.ir  ارسال نماید.

4-     فرمهای ثبت نامی و چک لیست مدارک آپلود شده بهمراه اصل مدارک به مسئول اداره ثبت نام تحویل گردد

5-     پس از ارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام ، دانشجویان محترم به کارشناس گروه آموزشی خود مستقر در محل ثبت نام جهت دریافت pass word & user name  سامانه آموزشی دانشگاه سوره ( گلستان ) مراجعه می نمایند .

6-     دانشجویانی که از سهیمه شاهد و ایثارگر استفاده می نمایند ، در زمان مراجعه ثبت نام به مسئول ستاد شاهد و ایثارگر مستقر در محل ثبت نام مراجعه خواهند داشت .

7-     زمان ثبت نام در زمانهای تعیین شده از ساعت 8/30 لغایت 15 می باشد .

8-      حضور فرد پذیرفته شده در زمان ثبت نام الزامی است .

9-      نحوه ورود و استفاده از سامانه سیباد اینجا کلیک کنید.

10-  تغییر رشته به هیچ عنوان امکان پذیر نیست و دانشجویان فقط  در رشته های پذیرفته شده از طریق سازمان سنجش ثبت نام می شوند .

ثبت نام دانشجویان از طریق مراجعه به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مرکزی  دانشگاه سوره نزد سرکار خانم بیگلر امکان پذیر است .

( آدرس : خیابان آزادی بین خیابان آذربایجان و خوش نبش کوچه کامیاران دانشگاه سوره )

قبل از مراجعه این خبر در ساست سنجش را مطالعه نمایید

سرافراز و پیروز باشید