به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، جلسه شورای بسیج کارکنان دانشگاه سوره با حضور محمد حسین ساعی رئیس دانشگاه و اعضای شورای بسیج کارکنان در دفتر ریاست دانشگاه سوره برگزار شد.
در این جلسه فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه سوره به ارائه گزارشی در ارتباط با اقدامات و فعالیت های انجام شده و همچنین در حال انجام ازجمله برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و ورزشی ویژه کارکنان و خانواده های آنان به مناسبت هفته دفاع مقدس پرداخت.
در ادامه این جلسه رئیس دانشگاه سوره با تاکید بر انجام فعالیت ها با روحیه جهادی و به کارگیری خلاقیت در آن ها و تقدیر از انسجام بسیج کارکنان گفت: راه اندازی هیات های دانشجویی و کارکنان و بطور کل برنامه های فرهنگی دانشگاه، اقداماتی است که باید با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند و بسیج کارکنان با همکاری دیگر بخش های دانشگاه می تواند نقش مهمی در این فعالیت ها و به ثمر نشاندن آن ها داشته باشد.
رئیس دانشگاه سوره افزود: برنامه های متنوعی که با روح و روان و جسم کارکنان سر و کار دارد باید در دستور کار بخش های مربوطه قرار گرفته و با برنامه ریزی انجام شود.
در پایان این مراسم، توسط اعضای شورای بسیج کارکنان هدایایی مرتبط با هفته دفاع مقدس به رئیس دانشگاه سوره اهدا شد.

کلمات کلیدی: جلسه شورای بسیج کارکنان دانشگاه سوره