ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته  سال 1398 دانشگاه سوره

برنامه ثبت نام این عزیزان به شرح زیر اعلام می شود:

نام رشته تحصیلی

تاریخ حضور جهت ثبت نام

ساعات ثبت نام

علمی کاربردی معماری - مهندسی شهرسازی

روز چهارشنبه  27/6/98

15-30/8

علمی کاربردی ارتباط تصویری –علمی کاربردی مدیریت امور فرهنگی

روز پنج شنبه 28/6/98

15-30/8

·         تکمیل و چاپ فرم های ثبت نام در سامانه سیباد

·         نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک تا قبل از شروع ثبت نام اطلاع رسانی خواهد شد ، در صورت عدم دریافت به سامانه سیباد مراجعه کنید

·         آپلود مدارک و ارسال آن به سایت دانشگاه به آدرس: www.sibad.soore.ac.ir  (پیامک حاوی نام کاربری و رمز عبور سامانه سیباد تا قبل از زمان ثبت نام به شماره همراه دانشجو ارسال می شود)

·         فرمهای ثبت نامی و چک لیست مدارک آپلود شده بهمراه اصل مدارک به مسئول اداره ثبت نام تحویل گردد

·         پس از ارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام ، دانشجویان محترم به گروههای آموزشی خود جهت دریافت  Pass Word & use name  سامانه آموزشی دانشگاه سوره ( گلستان ) مراجعه نمایند .

·         دانشجویانی که از سهیمه شاهد و ایثارگر استفاده می نمایند ، در زمان مراجعه ثبت نام به کارشناس ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه مراجعه خواهند داشت .

·         زمان ثبت نام در زمانهای تعیین شده از ساعت 30/8 لغایت 15 می باشد .

·         حضور فرد پذیرفته شده در زمان ثبت نام الزامی است .

·         نحوه ورود و استفاده از سامانه سیباد اینجا را کلیک کنید

ثبت نام دانشجویان از طریق مراجعه به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مرکزی  دانشگاه سوره نزد سرکار خانم بیگلر امکان پذیر است .  ( آدرس :  تهران - خیابان آزادی – بین خیابان آذربایجان و خوش – نبش کوچه کامیاران –دانشگاه سوره )

سرافراز و پیروز باشید

خدمات آموزشی دانشگاه سوره