به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دیوار یادمانی سوره وال به سفارش دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره روی دیواری فرسوده که در کانون بصری حیاط این دانشکده قرار گرفته است مبنای شروع دوره DIGIFABWALL بود.

دیوار یادمانی سوره وال " Soore Wall "  حاصل پژوهش معمارانه برای نخستین بار درقالب یک دیوار با محوریت بازآفرینی هنر مقرنس با رویکرد طراحی الگوریتمیک و ساخت دیجیتال است. در فرم یابی کلیت دیوار از الگوریتم های تکاملی با هدف  گسترش هندسه شمسه و گره چینی با بیان امروزی استفاده شده است. همچنین از آینه کاری با استفاده از الگوریتم های جذب در راستای تقویت ارتباط دانشجویان با دیوار بهره برده شده است.
روش ساخت پروژه تکنیک های برش لیزر، فولدینگ و جوش کاری است و اجزای این دیوار شامل 340 قطعه فلزی غیر همسان با 552 (جوین) زاویه خم متفاوت به یکدیگر متصل شده اند.

در ادامه مشخصات این پروژه را مشاهده می کنید.

نام پروژه: دیوار یادمانی سوره وال

- سامان رجول
- مجید آقازاده

توضیحات پروژه:
دیوار یادمانی سوره وال به سفارش دانشکده معماری و شهرسازی سوره بر روی دیواری فرسوده که در کانون بصری حیاط قرار گرفته بود، مبنای موضوعیِ شروع دوره DIGIFABWALL و ساخت دیجیتال بود.

اهداف عملکردی-فرمی این دیوار به ترتیب شامل موارد زیر است:
1-  بازآفرینی دیجیتال هنر مقرنس، در قالب یک دیوار
2-  مورفولوژی تکاملی گره چینی: فرم یابی مجموعه قطعات دیوار برای هر واحد قطعه فلزی با استفاده از آلات گره چینی تاریخی (همچون ترنج، لوز، سرمه دان، جناقی و ... در کنار یکدیگر )
3-  تعامل آیینه ها: با الهام از هنر آیینه کاری ایرانی با استفاده از الگوریتمهای Attractive به بیان امروزی
4-  استیج: ایجاد پس زمینه ای برای برگزاری مراسم های دانشجویی و دیگر رویدادهای دانشکده در فضای باز حیاط
5-  فضای گپ و گفت: روح بخشیدن به دیوار فرسوده سابق با هدف پویا سازی و تقویت تعاملات اجتماعی دانشجویان با یکدیگر

کلمات کلیدی: دیوار یادمانی سوره در دانشکده معماری و شهرسازی سوره وال