به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، بیست و ششمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان به منظور گسترش و پیشبرد سطح هنری هنرمندان جوان و ارتقاء توان تخصصی آنها، با هدف شناسایی و معرفی جوانان هنرمند کشور، با حضور استادان برجسته دانشگاه و هنرمندان برگزیده تجسمی از ۳۰ مرداد تا ۳ شهریور در ایلام برگزار می شود.

برترین هنرمندان جوان پس از انتخاب اولیه، در کارگاه های آموزشی زیرنظر استادان طراز اول هنرهای تجسمی حضور می یابند.

رشته های هنری جشنواره عبارت است از ارتباط تصویری (پوستر)، تصویرسازی، خوشنویسی (نستعلیق)، طراحی، عکاسی، مجسمه سازی، کاریکاتور (کارتون)، نقاشی و نگارگری (نقاشی ایرانی، گل و مرغ، تذهیب).

جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی "بیست و ششمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران" به نشانی yafestival.ir مراجعه کنید.

کلمات کلیدی: بیست و ششمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران