به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، چاپ دوره جدید فصلنامه علمی «رهپویه هنر/ هنرهای تجسمی» از اول دیماه سال 1397 با روش پژوهشی و به مدیر مسئولی دکتر محمد روشن و سردبیری دکتر یعقوب آژند، آغاز شده که با راه اندازی پایگاه الکترونیکی این فصلنامه امکان ارسال و پیگیری مقالات دانشجویان رشته های مرتبط با هنرهای تجسمی و مشاهده و دریافت شماره های پیشین فراهم شده است.
فصلنامه رهپویه هنر، در جهت تحقق اهداف عالیه تبیین شده در اسناد راهبردی دانشگاه سوره که اعتلای فرهنگ و هنر اسلامی-ایرانی بر مبنای اصول مندرج در آن است و به منظور گسترش و اعتلای سطح دانش و پژوهش با هدف نشر نظریه ها، نتایج تحقیقات و دستاوردهای علمی و هنری از طریق چاپ مقالات علمی- پژوهشی، راه اندازی شده است.
برای مشاهده پایگاه الکترونیکی فصلنامه علمی رهپویه هنر اینجا کلیک کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 66378947 (واحد انتشارات) تماس بگیرید.

کلمات کلیدی: پایگاه الکترونیکی فصلنامه علمی رهپویه هنر