به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای توانمندسازی و استفاده بهینه از ظرفیت های پژوهشی کشور و معرفی پژوهشگران ایرانی به جامعه علمی جهانی و دریافت طرح های پژوهشی با کیفیت بالا که بر اساس اولویت های استراتژیک کشور تدوین شده باشد، طرح های خود را با عنوان های طرح جندی شاپور (برنامه پژوهشی مشترک ایران- فرانسه)، پیترو دلاواله (برنامه پژوهشی مشترک ایران- ایتالیا)، ICRP (برنامه پژوهشی مشترک با 29 کشور جهان)، آیکارد، آیسد، سیمرغ، حمایت از همایش ها و کارگاه ها را اعلام می دارد.
این مرکز تا کنون از 775 طرح پژوهشی مشترک حمایت کرده است.
جهت اطلاع از موارد مذکور و فراخوان اولویت های پژوهشی سال 1398 به سایت مرکز مطالعات و همکاری های علمی و بین المللی به آدرس  www.cissc.ir  مراجعه کنید.

کلمات کلیدی: حمایت مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم از طرح های پژوهشی