به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، غرفه این دانشگاه در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با برگزاری نشست های تخصصی هنرهای قرآنی و کارگاه های تصویرسازی قصص قرآنی و هنرهای قلم زنی، خوشنویسی، معرق چوب، سفال گری و نقاشی خط در معرض دید بازدیدکنندگان است.
در آخرین روزهای برگزاری نمایشگاه قرآن، بازدید از بخش های مختلف این نمایشگاه ازجمله غرفه دانشگاه سوره در بخش دانشگاهی افزایش یافته است. برگزاری کارگاه چاپ سیلک با موضوع مقام حضرت علی (ع) و اهدا آثار چاپ شده به بازدیدکنندگان ازجمله برنامه های غرفه دانشگاه سوره در روزهای پایانی است که با استقبال بازدیدکنندگان و مسئولین نمایشگاه همراه شده است.
آخرین روز برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم امروز 4 خرداد است و علاقه مندان می توانند برای بازدید از غرفه دانشگاه سوره از ساعت 17 به مصلی امام خمینی(ره)، رواق اصلی، بخش دانشگاهی مراجعه کنند.

کلمات کلیدی: غرفه دانشگاه سوره درآخرین روزهای نمایشگاه قرآن