تهیه، توزیع و بایگانی روزانه نسخه‌های چاپی نشریات، همراه با هزینه بالای آنها، از دغدغه‌های مهم و همیشگی سازمان‌ها بوده و هست. در این راستا دانشگاه سوره با هدف تسهیل این فرآیند اتوماسیون نشریات و روزنامه‌های کثیرالانتشار ارایه نموده است.

با این سامانه، هر روز صبح نشریات درخواستی شما به صورت خودکار در سرور داخلی سازمان قرار می‌گیرد تا مخاطبان درون سازمانی در یک سامانه کارآمد و در کمترین زمان ممکن، نشریات را بدون نیاز به اینترنت مطالعه کنند. علاوه بر این شما می‌توانید آرشیوی از این نشریات را در اختیار داشته باشید تا در صورت نیاز در زمان مورد نظر به آن مراجعه کنید و حتی از قابلیت جستجوی سریع در بین نشریات بهره‌مند شوید.

دریافت خودکار نشریات از سرور مرکزی نشریات راس ساعت ۷ صبح صورت می‌گیرد و در سرور داخلی دانشگاه سوره ذخیره‌سازی می‌شود. پس از انجام این فرایند امکان دسترسی به سامانه از کلیه دستگاه‌های متصل به اینترنت دانشگاه (شامل رایانه‌های مستقر در سایت‌های دانشگاه، لپ تاپ، تبلت و موبایل) در آدرس   برای اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه سوره امکان پذیر می‌باشد.

·       از مزایای این روش:

o      صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری

o      دسترسی به نشریات در کمترین زمان ممکن