به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، کارگاه فیلمنامه نویسی اندرا پالا اورو از مجموعه نشست ها و کارگاه های دانشگاهی جشنواره جهانی فیلم فجر روز شنبه 31 فروردین در سالن سینمای شهید حسین فهیمی دانشگاه سوره برگزار شد.
در این مراسم که با استقبال دانشجویان و با حضور رامتین شهبازی مدیر گروه سینمای دانشگاه سوره و مدیر پنل برگزار شد، پالا اورور کارگردان و فیلمنامه نویس با بیان اینکه برای فیلمنامه نویسی راه های بسیاری وجود دارد گفت: مهم این است که شما نگاه شخصی خود را انتخاب کنید.
وی در ادامه به تجارب شخصی خود اشاره کرد و افزود: من ابتدا با رجوع به نقاشی ها، عکس ها و داستان هایی که در روزنامه ها می خوانم تصاویر ذهنی خودم را می سازم و در ادامه این تصاویر را با داستانی به هم مربوط کرده و روایت سینمایی خود را از دل آن بیرون می کشم.
در ادامه این کارگاه، اورور از دانشجویان خواست تا تمرینی عملی انجام داده و یکی از لحظات درونی خود را روی کاغذ آورده و به آن رنگ و بویی داستانی بدهند که دانشجویان طرح های خود را خوانده و مدرس کارگاه نیز نظر خود را درباره طرح های دانشجویان مطرح کرد.

کلمات کلیدی: کارگاه فیلمنامه نویسی جشنواره جهانی فیلم فجر