به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، نشست کارگاه آموزشی مقاله‌نویسی جشنواره «هفت رنگ» با موضوعات آشنایی با روند انجام پژوهش‌های علمی و مراحل تدوین مقالات پژوهشی با هدایت و سخنرانی دکتر فواد نجم‌الدین و دکتر سجاد باغبان‌ماهر و با همکاری انجمن صنفی طراحان گرافیک متحرک و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه سوره روز چهارشنبه ۲۲ اسفند ۹۷ در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد.
در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره فراخوان جشنواره هفت رنگ و بخش مقاله‌نویسی و شرایط آن توسط عمارعیسی پور دبیر جشنواره و سجاد صبور دبیر اجرایی جشنواره هفت رنگ از دانشجویان و هنرمندان برای شرکت در این بخش دعوت شد.
در پایان این نشست از سخنرانان تقدیر و مقرر شد به هنرمندان و دانشجویانی که در این جلسه شرکت کردند گواهی شرکت در این جلسه اهدا شود.

کلمات کلیدی: هفت رنگ دانشگاه سوره جشنواره