به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره تجسمی فجر با تقدیر از برگزیدگان این رویداد به کار خود پایان داد. در بین برگزیدگان این دوره از جشنواره اساتید و دانشجویان گروه گرافیک و تصویرسازی دانشگاه سوره نیز حضور داشتند که این موفقیت را به برگزیدگان، تقدیرشدگان و راه یافتگان به این رویداد بزرگ هنری و همچنین اساتید و دانشجویان این دو گروه آموزشی تبریک عرض نموده و سربلندی روزافزون آنها را آرزومندیم.

·      خانم  پروین حیدری زاده طوبای زرین (جایزه اول ) و  جايزه ١٥،٠٠٠،٠٠٠ توماني یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر  در بخش تصویر سازی.

·      آقای محمد قلی زاده برنده جايزه دوم جشنواره  و همچنین لوح تقدیر یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر  در بخش تصویر سازی.

·      انتخاب مقاله خانم پریسا اصلان خانی به راهنمایی استاد دکتر محسن حسن پور از استادان گروه گرافیک دانشگاه سوره، به عنوان مقاله برتر در یازدهمین جشنواره هنر های تجسمی فجر.

ضمنا آثار میثم نامدار از استادان گروه گرافیک و همچنین بابک صفری از دانشجویان کارشناسی ارشد گروه گرافیک نیز دراین جشنواره راه پیدا کردند

کلمات کلیدی: درخشش سوره در جشنواره هنر های تجسمی فجر