به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فیلم های متری شیش و نیم به کارگردانی سعید روستایی و ماجرای نیمروز2-رد خون به کارگردانی محمدحسین مهدویان در اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در چندین بخش برگزیده و سیمرغ بلورین دریافت کردند.

فیلم ماجرای نیمروز2-رد خون که نامزد دریافت سیمرغ در 11 بخش بود توانست در دو بخش بهترین جلوه های ویژه میدانی و بهترین صداگذاری، سیمرغ جشنواره را دریافت کند.

فیلم متری شیش و نیم به کارگردانی سعید روستایی نیز که نامزد دریافت سیمرغ در 11 بخش بود توانست در سه بخش بهترین صدابرداری، بهترین تدوین و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران سیمرغ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر را دریافت کند.

دانشگاه سوره این موفقیت را به دانش آموختگان خود آقایان سعید روستایی و محمدحسین مهدویان تبریک می گوید.

کلمات کلیدی: فیلم فجر مهدویان متری شیش و نیم ماجرای نیمروز سعید روستایی