نمایشنامه ی «ضمایر» به نویسندگی همایون حجازی نیا یکی از هفت نامزد مسابقه ی نمایشنامه نویسی جشنواره سی و هفتم فجر، خوانده می شود.
با اعلام هفت اثر به عنوان نمایشنامه های منتخب بخش نمایشنامه نویسی جشنواره ی امسال، خوانش این آثار از روز شنبه 22 دی در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر آغاز شد و نمایشنامه «ضمایر» نوشته همایون حجازی نیا روز پنجشنبه 27 دی در همین قالب خوانده می شود.
خوانش گران «ضمایر» که در خلاصه داستان آن آمده است: «سیما نتوانست برای شرکت در یک فستیوال پرفورمنس پاسپورت و ویزا بگیرد»، عبارتند از همایون حجازی نیا و گلنوش قهرمانی.
«ضمایر» که توانسته است به عنوان یکی از هفت نامزد مسابقه ی نمایشنامه نویسی سی و هفتمین جشنواره ی بین المللی تئاتر فجر مورد توجه هیئت داوران این رویداد؛ محمد چرم شیر، شهرام زرگر و ریما رامین فر قرار بگیرد، پنجمین نمایشنامه حجازی نیا، دانش آموخته ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره است.
سه اثر برگزیده از میان این هفت نامزد، در روز اختتامیه جشنواره ی سی و هفتم در تاریخ چهارم اسفند معرفی خواهند شد.

سی و هفتمین جشنواره ی بین المللی تئاتر فجر به دبیری نادر برهانی مرند از 22 بهمن تا چهارم اسفند برگزار خواهد شد.

کلمات کلیدی: «ضمایر» در تئاتر شهر خوانده می شود