محمدرضا ( امید ) آقایی، سارا علی محمدی و نوشین کنگانی با هفت عکس در بخش دانشگاهی حضور یافته اند. این بخش در گالری میرمیران به نمایش در آمده است.

در گالری پاییز نیز عکس های پریسا نارنجی در بخش عکاسی تبلیغاتی به نمایش در آمده اند.

همچنین مهدی حیدری از عکاسان سینمای ایران نیز در نمایشگاه انجمن عکاسان سینمایی حضور دارد. این بخش در گالری نامی به نمایش در آمده است.

مازیار خلیقی نیز روز جمعه 16 آذر کارگاه آموزشی درباره ی عکاسی با موضوع استیل لایف برگزار نمود.

لازم به ذکر است که کامران شریفی؛ مدیر گروه عکاسی دانشگاه سوره به عنوان دبیر بخش دانشگاهی همایش فعالیت می کند. این بخش امسال برای نخستین بار به برنامه های همایش افزوده شده است.

فرشاد عسگری کیا؛ عضو هیأت علمی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز ـ همچون دوره ی پنجم این همایش ـ به عنوان مجری نشست های علمی حضور دارد.

کلمات کلیدی: هفتمین دوره همایش ده روز با عکاسان ایران