دانشگاه سوره جایزه "استاد  محمد بلوری "را می دهد
دانشگاه سوره به پاس دهه ها خدمت رسانه ای استاد محمد بلوری روزنامه نگار پیشکسوت کشور ' جایزه ای را با تام او ' به روزنامه نگاران جوان اعطا می کند.
خبر اعطای جایزه استاد بلوری را یکشنبه شب دکتر " یوسف خجیر " مدیر گروه ارتباطات دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در مراسم نکو داشت نزدیک به هفتاد سال فعالیت رسانه ای استاد محمد بلوری اعلام کرد.
در آیین نامه اعطای جایزه استاد بلوری که قرار است به زودی تدوین شود ' در نظر است جایزه در سالهای اول به دانش آموختگان و دانشجویان برتر روزنامه نگاری این دانشکده داده شود.
استاد بلوری در مراسم نکو داشت خود ساعتها از تجربیاتش  در عرصه روزنامه نگاری کشور گفت با این تاکید که : " خبر در میان مردم و در بین آنهاست. خبرنگار باید میان مردم باشد. در پشت میز هیچ کس خبرنگار و روزنامه نگار موثر نشده است. "
دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجوی روزنامه نگاری دارد و درخواست آن برای دوره دکتری به شورای توسعه دانشگاهها ارایه شده است.

کلمات کلیدی: سوره، فرهنگ