جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر بزرگترین و مهمترین رویداد فرهنگی – هنری کشور است که هر ساله در بهمن ماه و همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور سرآمدان، فعالان، علاقمندان و برجسته ترین هنرمندان حوزه ی تجسمی کشور برگزار می گردد. مهران هوشیار، عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره، در چندین دوره از این جشنواره به عنوان داور، دبیر و عضو شورای هنری حضور داشته و این بار در یازدهمین دوره از جشنواره هنرهای تجسمی فجر به عنوان عضو شورای سیاستگذاری و همچنین دبیر بخش سرامیک، این رویداد را همراهی می کند. این عضو هیات علمی که مدیریت گروه صنایع دستی را نیز عهده دار است، از تمامی دانشجویان و استادان رشته های نقاشی، گرافیک (پوستر)، تصویرسازی، کارتون، عکاسی، هنر جدید و سرامیک دعوت می کند تا با شرکت در فراخوان این جشنواره به اعتبار آن افزوده و در این رقابت هنری، توان و استعداد دانشگاه سوره را به نمایش بگذارند. لازم به ذکر است که مهران هوشیار در جشنواره های ششم، هفتم، نهم، دهم و یازدهم هنرهای تجسمی فجر حضوری مؤثر داشته و خود نیز با همکاری تعدادی از استادان مدعو سوره، در برگزاری چند پروژه ی هنری، به عنوان طراح و هنرمند، آثاری در این جشنواره به نمایش گذاشته است.

کلمات کلیدی: یازدهمین جشنواره فجر- مهران هوشیار- فراخوان