مطابق با مصوبه شورای تخلفات پژوهشی دانشگاه از نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 کلیه پروپزال های کارشناسی ارشد بایستی در سامانه همانند جویی بارگذاری شده و نتیجه این بارگذاری جهت طرح در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده به کارشناسان آموزشی دانشکده تحویل داده شود . بدیهی است هیچ درخواستی بدون ارایه نتیجه این بارگذاری در شورای تحصیلات تکمیلی مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.
به منظور بارگذاری در سامانه همانندجو دانشجویان می بایست فایل word پروپزال خود را بر روی CD (مشخصات شامل:نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، نام استاد راهنما و رشته تحصیلی روی CD نوشته شود) به همراه نامه معرفی از طرف دانشکده (از دفتر ریاست دانشکده اخذ شود) را به سرکار خانم ناصری نژاد کارشناس مطالعات و تحقیقات واقع در کتابخانه دانشگاه مرکزی تحویل نمایند.

کلمات کلیدی: دانشکده معماری ، پروپزال، پایان نامه، ارشد