بازگشت همه بسوی اوست

از شمار دو چشم یک تن کم
وز شمار خرد هزاران بیش
درگذشت اندوهبار دکتر سید محمد امین قانعی راد استاد برجسته جامعه شناسی و رئیس سابق انجمن جامعه شناسی ایران دردی بزرگ بر پیکر حوزه علوم اجتماعی ایران است. دکتر قانعی راد استاد پرتوان، متعهد و به معنای واقعی دانشمند خدمات شایسته ای به حوزه دانشگاهی و نهاد علمی حوزه اجتماعی در دو دهه اخیر  کرده است. دغدغه مندی وی نسبت به مسائل اجتماعی کشور حتی در دو سال اخیر که با بیماری جانفرسای سرطان دست و پنجه نرم می کرد بر هیچ استاد و دانشجوی این حوزه پوشیده نیست. فراقش برای علاقمندان علوم اجتماعی همیشگی است. گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه سوره فقدان این دانشمند والامقام و متعهد را به خانواده معزا، جامعه علمی حوزه علوم اجتماعی، دوستان و علاقمندان ایشان تسلیت عرض می کند. امید است اندیشه و مسیر ایشان در دانشگاه های کشور روشن تر از همیشه باشد. از خداوند منان برای خانواده ایشان صبر و برای آن مرحوم فقید علو درجات مسألت داریم.

گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: پیام تسلیت دانشگاه سوره