تقويم نيمسال دوم سال تحصيلي 97-96 دانشگاه سوره

1/11/96 لغایت 11/11/96

14/11/96

حذف و اضافه

( روزهاي یکشنبه  و دو شنبه و چهارشنبه  )

مورخ 29/11/96 ، 30/11/96 ، 2/12/96

توجه : جلسات تشکيل شده کلاسي قبل از تاريخ حذف و اضافه در صورت عدم حضوردانشجو درکلاس ، غيبت محسوب مي شود .

حذف اضطراري

از روز  5/12/96  لغایت 8/2/97

ارزشيابي اساتيد و پرينت کارت امتحان

ازروز  8/2/97 لغایت 2/3/97

پايان کلاسها

10/3/97

شروع امتحانات

از روز 19/3/97 لغایت 7/4/97

ثبت نام رشته های مهارت افزایی

از تاریخ 21/11/96 لغایت 2/12/96

موارد مهم ثبت نام نيمسال دوم 97-96 :

·         انتخاب واحد  به صورت اينترنتي مي باشد .

·         دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مجازند در هر نیمسال تحصیلی حداقل 12 و حداکثر 20 واحد ، و مقطع کارشناسی ارشد حداقل 8 واحد و حداکثر 14 واحد انتخاب نمایند.

·         حضور دانشجو در تمام جلسات مربوط به هر درس الزامي است و ساعات غيبت دانشجو در هر درس نبايد از  مجموع ساعات آن درس تجاوز کند ، در غير اينصورت نمره دانشجو در آن درس صفر محسوب  مي گردد.

·         در صورت عدم مراجعه دانشجو جهت انجام ثبت نام در تاريخ هاي مقرر ،ماده 21 آئين نامه آموزشي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري در مورد وي اجرا خواهد شد ( ماده 21: دانشجو موظف است در هر نيمسال ، در زماني که دانشگاه اعلام مي کند ، براي ادامه تحصيل و انتخاب واحد به اداره آموزش مراجعه نمايد. عدم مراجعه دانشجو براي نام نويسي بدون اطلاع و عذر موجه در يک نيمسال ، به منزله انصراف از تحصيل است .

·         دروس مربوط به رشته های مهارت افزایی جزء حداقل و حداکثر واحدهای انتخابی رشته اصلی دانشجو محسوب        نمی شود.

خدمات آموزشي دانشگاه سوره

ادبیات پایداری

تبلیغ و ارتباطات فرهنگی

میهمان کلیه رشته ها

انتخاب واحد دانشجویان میهمان و میهمانی دائم (بصورت اینترنتی)

·         ثبت نام اینترنتی طبق جدول از ساعت 8 صبح روز ثبت نام تا ساعت 7 صبح روز بعد می باشد .                  ( حتی الامکان بین ساعات اداری ( 8 تا 16 ) ثبت نام نمائید .

·         دروس عمومی همراه با دروس اختصاصی در تاریخ های یاد شده ارائه می شود.

·         در هنگام انتخاب واحد به کلیه مراحل ثبت نام در سیستم گلستان دقت نمائید ( 1- انتخاب واحد 2- پرداخت شهریه 3- بازگشت به صفحه انتخاب واحد و تائید نهایی ) و پس از خاتمه ثبت نام عنوان ثبت نهایی را کلیک نموده و از انتخاب واحد خود حتماٌ پرینت تهیه نمائید .

تاریخ و روز انتخاب واحد کلیه دانشجویان دانشگاه سوره

کارشناسی

کارشناسی ناپیوسته

شهرسازی

معماری

7/7/96

کتابت و نگارگری

نمایش

مدیریت فرهنگی و هنری

روزنامه نگاری

مدیریت امور فرهنگی

میهمان کلیه رشته ها

انتخاب واحد دانشجویان میهمان و میهمانی دائم (بصورت اینترنتی)

·         دروس عمومی همراه با دروس اختصاصی در تاریخ های یاد شده ارائه می شود.

تاریخ و روز انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه سوره

کارشناسی ارشد

مهندسی معماری اسلامی

عکاسی

تصویر متحرک

پژوهش هنر

تصویرسازی

7/11/96

ادبیات نمایشی

مدیریت رسانه

ادبیات پایداری

تبلیغ و ارتباطات فرهنگی

انتخاب واحد دانشجویان میهمان و میهمانی دائم

( بصورت اینترنتی )

·         ثبت نام اینترنتی طبق جدول از ساعت 8 صبح روز ثبت نام تا ساعت 7 صبح روز بعد می باشد. (حتی الامکان بین ساعات اداری ( 8 تا 16 ) ثبت نام نمائید .

·         در هنگام انتخاب واحد به تمامی مراحل ثبت نام در سیستم گلستان دقت نمائید ( 1- انتخاب واحد 2- پرداخت شهریه 3- بازگشت به صفحه انتخاب واحد و تائید نهایی ) و پس از خاتمه ثبت نام عنوان ثبت نهایی را کلیک نموده و از انتخاب واحد خود حتماٌ پرینت تهیه نمائید .

·         هماهنگی با گروه های آموزشی به منظور وقوف کامل به دروس مناسب انتخابی برای هر نیمسال ورودی ، ضروری است .

·         عواقب آموزشی ناشی از عدم ثبت نام در نوبت بندی مقرر فوق یا انتخاب واحدهای نامناسب ، تماماٌ به عهده دانشجوی محترم خواهد بود.

تقویم زمانی و دروس ارائه شده در نیمسال تابستانی سال تحصیلی 97-96 دانشگاه سوره

نام نویسی

دوشنبه 11/4/97 لغایت چهارشنبه  13/4/97

شنبه 16/4/97

پایان کلاسها

پنجشنبه  25/5/97

امتحانات

یکشنبه 28/5/97 لغایت سه شنبه 30/5/97

·         دروس ارائه شده :

تاریخ تحلیلی اسلام فلسفه اخلاق تفسیر موضوعی قرآن انقلاب اسلامی و ریشه های آن           ادبیات فارسی زبان عمومی زبان پیش دانشگاهی - اندیشه اسلامی 2 تربیت بدنی 2 ( فقط شطرنج ) مبانی رایانه

·         دانشجویان می توانند حداکثر 6 واحد اخذ نمایند . ( دانشجویانی که فقط 8 واحد جهت فارغ التحصیلی دارند ؛ در صورت ارائه دروس مذکور ، می توانند 8 واحد باقیمانده  خود را انتخاب نمایند ) .

·         ارائه معرفی نامه اخذ واحد از محل تحصیلی ( مبداء ) برای دانشجویان میهمان الزامی است .

·         ثبت نام فقط در تاریخهای فوق انجام پذیر خواهد بود .

·         ثبت نام کلیه دانشجویان دانشگاه به صورت اینترنتی می باشد .

·         ثبت نام کلیه دانشجویان میهمان پس ازتکمیل فرم  ثبت نام و دریافت رمز عبور و کد شناسه به صورت اینترنتی خواهد بود.

قابل توجه مهیمانان ترم تابستان

آدرس ثبت نام دانشجویان : تهران میدان فلسطین ابتدای خیابان طالقانی غربی پلاک 397 ساختمان شماره 2 دانشگاه سوره ( تلفن ها : 88994048 اداره ثبت نام 88994046 مدیرآموزش )

آدرس و محل تشکیل گروه عمومی : تهران خیابان آزادی بین خوش و آذربایجان نبش کوچه کامیاران     پلاک 252 طبقه دوم ( تلفن : 66860433)

خدمات آموزشی دانشگاه سوره

تقويم نيمسال اول  سال تحصيلي 98-97  دانشگاه سوره

انتخاب واحد

10/6/97 لغایت 21/6/97

24/6/97

حذف و اضافه

( روزهاي شنبه و یک شنبه و دوشنبه   )

مورخ 7/7/97 ، 8/7/97 ،9/7/97

حذف اضطراري

از روز  14/7/97 لغایت 17/9/97

ارزشيابي اساتيد و پرينت کارت امتحان

ازروز  24/9/97 لغایت 5/10/97

پايان کلاسها

6/10/97

شروع امتحانات

از روز 15/10/97 لغایت 27/10/97

ثبت نام رشته های مهارت افزایی

از تاریخ 1/7/97 لغایت 11/7/97

موارد مهم ثبت نام نيمسال اول 98-97 :

·         انتخاب واحد  به صورت اينترنتي مي باشد .

·         دروس مربوط به رشته های مهارت افزایی جزء حداقل و حداکثر واحدهای انتخابی رشته اصلی دانشجو محسوب        نمی شود.

خدمات آموزشي دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: تقويم آموزشی