به مناسبت روز ارتباطات، تجلیل از دکتر فرهنگی در دانشگاه سوره برگزار می شود

مراسم هفته ارتباطات و روابط عمومی در دانشگاه سوره با سخنرانی استادان روابط عمومی و روزنامه نگاری و تجلیل از مقام استاد دکتر علی­اکبر فرهنگی به پاس فعالیت علمی ایشان در حوزه ارتباطات و رسانه برگزار می شود.

در این مراسم ضمن تجلیل از پروفسور فرهنگی، محمود مختاریان روزنامه نگار پیشکسوت کشور، دکتر حسن خجسته استاد مدیریت رسانه، دکتر مجید رضاییان استاد روزنامه نگاری و روزنامه نگار، دکتر صدیقه ببران استاد ارتباطات سخنرانی می کنند.

این مراسم روز سه شنبه از ساعت 14:30 در تالار سوره حوزه هنری به میزبانی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار می شود. در حاشیه مراسم نیز نمایشگاهی از کتاب های حوزه ارتباطات و مدیریت رسانه برگزار می شود.

از جمله برنامه های دیگر دانشکده فرهنگ و ارتباطات در این هفته، برگزاری کارگاه­های آموزشی در حوزه عکاسی خبری و خبرنویسی، بازدید از خبرگزاری فارس، اردو علمی و شرکت در همایش علمی روابط عمومی در دانشگاه تربیت مدرس است.

کلمات کلیدی: فرهنگ، سوره