مسابقه اینسپایرلی یکی از موفق ترین مسابقات حمایت کننده استعدادهای جوان معماری و طراحی از دوره اول سال( 2015)  در سطح جهان بوده است.  که با حمایت اتحادیه بین المللی  معماری UIA سطح اعتباری این مسابقه تایید و حمایت  می شود.
مراسم اهدای جوایز مسابقه اینسپایرلی در پراگ با حضور وزیر فرهنگ و وزیر اموزش پراگ و رئیس اتحادیه معماران اروپا UIA سفیر جمهوری اسلامی ایران و سفیران کشورهای شرکت کننده در مسابقه برگزار خواهد شد.
امیر آرمانی اصل نیز به عنوان سرپرست گروه طراحی  در رقابت  اینسپایرلی به عنوان یکی از موفقترین مسابقات حمایت کننده استعدادهای جوان معماری و طراحی در آن دعوت و شرکت خواهد کرد.
در این دوره از  مسابقات استعداد یابی INSPIRELI AWARDS 2017_18  که با حمایت UIA برای دانشجویان، معماران و طراحان جوانتر از 35 سال برگزار شد پروژه 'پاویون اینفیلولیون دانشکده معماری و شهرسازی سوره ' در بخش پروژه های ساخته شده توانست از کشور ایران تنها نماینده حضور یافته در بخش فینالیست مسابقه، مورد ارزیابی و بررسی داوران قرار گیرد.
که در نهایت در میان نزدیک  به ۸۰۰ شرکت کننده  از ۱۰۶ کشور جهان پروژه پاویون اینفیلولیون دانشگاه سوره در میان ۵۰ فینالیست نهایی برای دریافت جایزه استعدادیابی قرار گرفت که در نهایت با انتخاب هیئت داوران به عنوان پروژه فینالیست و  برگزیده نهایی تقدیر ویژه  این دوره از مسابقات  توسط داوران صاحب نامی همچون:
●Toyo Ito از کشور ژاپن
●Jurgen Mayer H . از کشور آلمان
●Otto Dvorak از کشور جمهوری چک
●Giancarlo Alhadeff از کشور ایتالیا
● Taymoore Balbaa از کشور کانادا
●Sara kalantary & Reza Sayadian از کشور ایران
●Ian Bogle از کشور انگلستان
●Murat Soygenis از کشور ترکیه
●Thomaa Bitnar از کشور آمریکا
●Carlos Montoya از کشور کلمبیا
●Martin Dudasko از کشور اتریش
●Atsushi Kitagawara از کشور ژاپن
●Vincent Robert Maranl از کشور آمریکا
و دیگر داوران صاحب نام بین المللی را توانست کسب  کند.
قابل ذکر است پروژه های فینالیست و انتخاب شده نهایی در روز مراسم در حضور نماینده UIA ارائه خواهند شد.

اطلاعات و مشاهده  مدارک پروژه  :

کلمات کلیدی: درخشش دانشجویان سوره