دکتر محمد روشن با بازدید از قسمتهای مختلف دانشگاه و دیدار نوروزی با کارکنان واحدهای مختلف دانشکده هنر، ابراز امیدواری کردند تا  سال پیش رو سالی پربار و همراه با موفقیت و تندرستی برای همگان باشد.
ایشان هچنین با حضور در جلسه شورای آموزشی دانشکده هنر ضمن تبریک به اعضای هیأت علمی و مدیران گروه دانشکده هنرابراز داشتند: امیدواریم همه ما ضمن مد نظر قراردادن شعار سال که از طرف مقام معظم رهبری مطرح شده است، بتوانیم با تهیه و تولید  آثارهنری موثر گام مفیدی دراین خصوص برداریم و امیدواریم- با توجه به کمبود آب - امسال در دانشگاه سوره  نسبت به صرفه جویی در حامل های انژی نیز بتوانیم گام عملی موثری برداریم.
ایشان همچنین متذکر شدند  باید در سال جدید بیش از بیش به اخلاق اهمیت دهیم و نسبت به رضایتمندی دانشجویان و اساتید اهتمام بیشتری داشته باشیم تا دانشجویانی که از دانشگاه سوره فارغ التحصیل می شوند خاطره خوبی از دوران تحصیل در این دانشگاه داشته باشند. از این رو باید با تسهیل شرایط فارغ التحصیلی با ارائه خدمات درخور شان و منزلت دانشجو، زمینه  رضایتمندی دانش آموختگان را فراهم سازیم.
ایشان همچنین امروز از دانشکده معماری و شهرسازی و دانشکده فرهنگ و ارتباطات نیز بازدید می نمایند.

کلمات کلیدی: دیدار نوروزی رییس دانشگاه سوره