کارگاه شخصیت پردازی در فیلمنامه روز سه شنبه 15 اسفند ماه با حضور استاد مهران کاشانی (فیلمنامه نویس و مدرس دانشگاه) از ساعت 13 تا 16 در سالن سینمای شهید حسین فهیمی دانشگاه سوره برگزار می شود. مهران کاشانی نویسنده، فیلم نامه نویس، بازیگر و کارگردان، او از اعضای اصلی شورای مرکزی کانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران بشمار می آید.  فعالیت حرفه ای کاشانی حضور در گروه کارگردانی فیلم زیر نور ماه، و همین طور به عنوان مشاور فیلمنامه و دستیار کارگردان، با فیلم اینجا چراغی روشن است به کارگردانی رضا میرکریمی، به طور جدی کار خود را در سینما آغاز کرد.
او نویسنده فیلمنامه های "دم صبح" به کارگردانی حمید رحمانیان، "دیگری" به کارگردانی مهدی رحمانی، "خانه روشن" به کارگردانی وحید موساییان، "نقش نگار" به کارگردانی علی عطشانی "دختر"  به کارگردانی رضا میرکریمی و " آواز گنجشک ها" و " آنسوی ابرها" به کارگردانی مجید مجیدی، است.

کلمات کلیدی: کارگاه شخصیت پردازی در فیلمنامه