مجید وحیدیان مدیرکل فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان زاهدان، گفت: ۳۵۷ فیلم در حوزه های آزاد و بخش ویژه (پیشگیری از آسیب های اجتماعی) به دبیرخانه هفتمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی ارسال شده بود.
وی بیان کرد: در مجموع ۵۹ فیلم در مدت سه روز به نمایش گذاشته شد.
وحیدیان  افزود: این جشنواره در ۲ بخش فیلم مستند کوتاه و بلند، انیمیشن و فیلمنامه با هدف نمایش آثار دانشجویی برگزار شد.
وی تصریح کرد: در بخش ویژه تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه ۱۵ میلیون ریال به علی عزیزی برای انیمیشن پروانگی، رتبه دوم، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و ۱۲ میلیون ریال به خون بازی به کارگردانی مصطفی شیری و فیلم مستند زنان ابدی به کارگردانی محمد صادق اسماعیلی با کسب رتبه سوم این بخش، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون ریال را دریافت کرد.

دانشگاه سوره ضمن تبریک این دستاورد چشمگیر برای  ایشان و جامعه دانشگاهی سوره و همچنین آرزوی موفقیت برای آقای  مصطفی شیری برای کسب رتبه دوم، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار برای فیلم «خون بازی» شدند، امیدوار است، دانشجویان و دانش آموخته گان سوره بتوانند در راه اعتلای سینمای ایران همواره سر بلند و افتخار آفرین باشند.

کلمات کلیدی: درخشش دانشجوی دانشگاه سوره