" قابل توجه دانشجویان ورودی بهمن 96 در کلیه مقاطع تحصیلی"

برای اجرای طرح پایش سلامت روان طبق مراحل زیر اقدام نمائید :
1-از طریق Internet Explorer  وارد سامانه زیر شوید
2- در قسمت بالای صفحه سمت راست، گزینه ثبت نام را انتخاب کنید و طبق مراحل مشاهده شده به ترتیب  اطلاعات مورد نیاز را تکمیل کنید.
توجه 1: پس از درج آدرس کامل ایمیل، سیستم از شما درخواست ایجاد رمز ورود کرده که ارتباطی با رمز ورود به ایمیل ندارد. این رمز ساخته شده حتماً باید یک عدد 8 رقمی و بدون استفاده از کاراکتر یا حروف باشد. مثلاً اعداد 1 تا 8 .
توجه 2: داشتن آدرس ایمیل و شماره تلفن همراه معتبر و در دسترس ضروری است. (ایمیل راه ارتباطی و نام کاربری دانشجو است.)
توجه 3: کد فعالسازی هم به آدرس ایمیل و هم به تلفن همراه شما ارسال می شود.
توجه 4: زمان لازم برای ثبت کد فعال سازی 5 دقیقه است.  در غیر این صورت دوباره باید برای ارسال کد اقدام شود.
توجه 5: برای انجام مرحله اول، باید از سرعت عمل کافی برخوردار بوده تا زمان کمتری را نسبت به زمان اعلامی از طریق سیستم صرف کنید.
توجه 6: زمانی مرحله اول به اتمام می رسد که در قسمت سمت راست بالای صفحه، فایلی به نام خودتان تشکیل شده باشد.
3- اگر به هر دلیلی در فرایند تکمیل پرسشنامه (پس از تکمیل اطلاعات هویتی) سیستم قطع و یا دچار اختلال شود، از صفحه اول کارتابل، گزینه ورود را انتخاب کرده و مجدداً آدرس ایمیل و رمز ورود خود را ثبت کنید. با توجه به ذخیره اطلاعات مرحله اول ، شما به ادامه فرایند هدایت می شوید.)
4- زمانی که پاسخ به سوالات تکمیل شود، سیستم برای شما یک کد پیگیری اعلام می کند. (تا زمان دریافت کد پیگیری کلیه مراحل را به ترتیب ادامه دهید.)
5- از برگه خروجی کارنامه سلامت  پرینت بگیرید و فیلدهای خالی مثل نام و نام خانوادگی، شماره همراه و آدرس ایمیل خود را تکمیل کنید .
5- پرینت تکمیل شده را در اسرع وقت به دفتر مددکاری و مشاوره دانشجویی واقع در طبقه ششم ساختمان مرکزی تحویل نمائید.
6- تاریخ اجرا از 26/11/96 لغایت 16/12/96 می باشد.
7- انجام طرح پایش سلامت برای ورودی های جدید همه مقاطع تحصیلی الزامی می باشد .
در صورت بروز اشکال و یا ابهام به شماره تلفن 66378951  (خانم تقوائی) تماس بگیرید و یا به دفتر مددکاری و مشاوره دانشجویی مراجعه نمائید.

کلمات کلیدی: اطلاعیه طرح پایش سلامت روان