جلسه بسیج کارکنان ویژه ایام الله دهه مبارک فجر با حضور دکتر جواد صادقی قائم مقام دانشگاه سوره، آقای ایرج زارع معاون محترم اداری ومالی  و جمعی از کارکنان دانشگاه  روزچهارشنبه ۱۸ بهمن ماه در محل دفتر ریاست دانشگاه سوره برگزار شد.
در ابتدای این جلسه آقای جابرزاده فرمانده بسیج کارکنان ضمن ارائه گزارشی از عملکرد بسیج دانشگاه به فعا لیت ها و مسابقات ویژه دهه ایام الله فجر که با همکاری معاونت اداری ومالی انجام شد، اشاره کرد و سپس آقای دکتر صادقی از نقش والای جوانان پرشور، مومن و متعهد که در پیروزی انقلاب به ندای امام خمینی (ره) لبیک گفتند و وارد عرصه های مبارزه با طاغوت شدند و بعد از پیروزی انقلاب با تشکیل بسیج وارد میدان جنگ با دشمنان شدند و درآنجا هم با روحیه بالای بسیجی وشهادت، پیروزی های زیادی به دست آوردند اشاره نمودند. ایشان همچنین به تشریح نقش حساس بسیج در جامعه امروزی خصوصاً مبارزه با ترفندهای جنگ نرم دشمن پرداخته و تلاش وکوشش بسیج کارکنان را در این زمینه مهم وتاثیر گذار دانستند. در پایان این جلسه از بسیجیانی که در مسابقات فرهنگی ورزشی حاپز رتبه اول تا سوم شدند تجلیل وجوایزی اهدا شد.

کلمات کلیدی: ویژه برنامه دهه مبارک فجر بسیج کارکنان دانشگاه سوره