دومین محفل شعر و داستانِ کانون ادبی نویساک با عنوان «یک آسمان پرواز»، با همکاری معاونت فرهنگیِ دانشگاه سوره، عصر دوشنبه، شانزدهم بهمن ماه، همزمان با سی و نهمین فجرِ انقلاب اسلامی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.
در این محفل، اساتید نام آشنای دنیای شعر و داستان از جمله علی داودی، ساسان ناطق، علی محمد مودب و زهره عارفی حضور داشتند و به شعرخوانی و قرائت داستان های خود پرداختند و خاطراتی از روزهای پیروزی انقلاب برای حاضران شرح دادند. همچنین سمانه خلف زاده و الهه صابر نیز که از شاعران جوان پر افتخار این سرزمین هستند در این جشن پیروزی، حاضر بودند و شعرهایی با مضامین دفاع مقدس، انقلاب و خلیج فارس قرائت کردند.
تعدادی از جوانانِ نویسندۀ ناشنوا نیز، برای بهره مندی از این محفل دوستانه در جمع دانشجویان و مهمانان دانشگاه سوره حضور داشتند و مربی ایشان زحمت ترجمۀ شعرها و داستان ها با زبان اشاره را بر عهده گرفت.
اجرای این محفل را شاعر جوان، المیرا شاهان بر عهده داشت.
کانون شعر و داستان نویساک پاییز امسال به همت دانشجویان رشتۀ ادبیات پایداری دانشگاه سوره و با مسوولیت تینا محمدحسینی فعالیت ادبی خود را آغاز کرده است.

کلمات کلیدی: برگزاری جلسه شعر و داستان «یک آسمان پرواز»