بر اساس تفاهم نامه فی مابین دانشکده معماری دانشگاه سوره و دانشکده معماری دانشگاه ساپینزای رم برخی از واحدهای درسی توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه  طرف قرارداد در دانشگاه سوره اجرا می شود.
این تصمیم در نشست مشترک که در روز سه شنبه در دفتر رئیس دانشکده معماری دانشگاه ساپینزا برگزار شد مورد توافق طرفین قرار گرفت که پس از اخذ مجوزهای لازم از وزارت علوم تحقیقات و فناوری از مهر ماه سال ۹۷ اجرایی خواهد شد.
 ضمنا پیرو تبادل تفاهم نامه همکاری های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و نهاد مربوطه در کشور ایتالیا و تبادل تفاهم نامه همکاری های آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه سوره و ساپینزا، انتشار نشریه علمی پژوهشی مشترک در دستور کار طرفین قرار گرفت. این طرح فرصت مناسبی برای همکاری های پژوهشی طرفین و اعضای هیأت علمی و مدرسین مدعو در دو دانشگاه همکار، تامین می نماید.

کلمات کلیدی: ارائه دروس معماری توسط اساتید دانشکده معماری دانشگاه ساپینزا و دانشگاه سوره