در نشست مشترک رئیس دانشگاه سوره و رئیس دانشکده معماری دانشگاه ساپینزا تفاهم نامه همکاری های علمی فی ما بین برای ۱۰ سال دیگر تمدید شد. در این تفاهم نامه تبادل استاد، برگزاری ورکشاپ های مشترک، کنفرانس های مشترک، اجرای طرح های پژوهشی، تبادل دانشجو و تالیف  و  انتشار  منابع علمی مورد توافق قرار گرفت.
در این تفاهمنامه برای اولین بار تبادل دانشجو بین دو نهاد علمی مورد توافق قرار گرفت. زمان اجرای این برنامه عملیاتی،  مهر سال 1397 پیش بینی شده است.
با امضای این تفاهم نامه دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانند تعدادی از واحدهای آموزشی خود را در دانشکده معماری دانشگاه ساپینزا سپری کنند. همچنین دانشجویان دانشکده معماری ساپینزا نیز می توانند  بخشی از برنامه آموزشی و پژوهشی خود را در دانشکده معماری دانشگاه سوره سپری کنند.

کلمات کلیدی: تمدید تفاهم نامه همکاری علمی بین دانشگاه سوره و ساپینزای رم