فیلم اِو (خانه) ساخته آقای اصغر یوسفی نژاد از بخش سینما تجربه و صاحب چندین سیمرغ بلورین در سی وپنجمین جشنواره فیلم فجر و چندین جایزه بین المللی توسط کانون فیلم سوره در روز شنبه دوم دی ماه 1396 با حضور کارگردان اثر در سالن سینمای شهید حاج حسین فهیمی دانشگاه سوره اِکران گردید. در ادامه و پس از پایان نمایش فیلم اِو (خانه) ، توسط خانم مریم جلالی از مدرسین گروه سینمای دانشگاه سوره و آقای عبدالحسین شفقی دبیر کانون فیلم سوره و اعضای اصلی این کانون ، جلسه پرسش و پاسخ بین کارگردان مربوطه و تک تک دانشجویان در زمینه نحوه ایده پردازی، ساختار داستانی ، تجربه های فنی و تولید و چگونگی شخصیت پردازی در فیلمنامه و انتخاب شخصیت ها در تولید فیلم و دیگر سوالات برگزار گردید.
آقای یوسفی نژاد در پاسخ کلی برای ساخت یک فیلم خوب و کم هزینه در محیط آکادمیک بر دو عنصر تاکید کردند : اول فرصتی است می توان برای فیلمنامه گذاشت، دوم فرصتی که می توان برای کار با بازیگرانی گذاشت که هزینه بر نباشند. ایشان در مورد اینکه چرا فیلم به زبان آذری کار شده است اشاره کردند که در هر منطقه زبان یک مولفه و شاخص فرهنگی اصلی ست  . زبان می تواند یکی از پایه ها و ستون های مهم اصالت یک کار هنری باشد و پایه دیگر آن هم این است که فیلمساز باید خودش باشد. ساخت فیلم به زبان های مختلف هیچ ضرری به هیچکس در سینمای ایران نمی زند بلکه آن را که بسیار سینمای شریف ، غنی و واقعا سینمای محکمی است محکم تر خواهد کرد. همانطور که من اعتقادی به سینمای تهران ندارم خودم را هم به عنوان فیلم ساز تبریز نمی دانم بلکه در مورد سینمای ایران صحبت می کنیم. در ادامه گفتند در سینمای ایران شاخص من آقای عباس کیارستمی و در سینمای خارج از کشور اینگمار برگمن می باشد. مِتد من در دیالوگ نویسی این است که دیاگولی را که در عمرم نشنیدم وارد فیلم نمی کنم و ... در پایان به عنوان یادبود لوح تقدیری از طرف دانشکده هنر و دسته گلی از طرف کانون فیلم دانشگاه تقدیم آقای اصغر یوسفی نژاد گردید.

کلمات کلیدی: نمایش فیلم اِو (خانه)