در روز سه شنبه ۲۸ آذر ماه در سالن اجتماعات دانشگاه سوره با حضور جمعی از اساتید، هنرمندان و دانشجویان رشته های هنری جشنی به پاسداشت آیین کهن یلدا برگزار شد.
کانون شعر و داستان نویساک به عنوان یکی از کانون های دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده، به جهت معرفی این کانون در اولین قدم، دست به برگزاری این هم نشینی زده و به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرده است.

در این برنامه جمعی از نویسندگان جوان با هدف پرداختن به رسم های کهن شب یلدا به خوانش داستان هایی نوشته خود شان پرداخته و این اتفاق با آئین حافظ خوانی و اجرای موسیقی سنتی زنده دو تن از مهمانان هنر مند این جشن را بیش از پیش دیدنی کرد.

در جمع هنرمندان این مراسم، مریم جعفری آذرمانی، میترا ملک محمدی، افسانه غیاثوند، سعید پورطهماسبی و مجید سعد آبادی شاعر و عباس موذن زاده داستان نویس فعال معاصر حضور داشتند.

به منظور گرامیداشت نمایش سنتی ایرانی، نمایش سیاه بازی نیز اجرا شد.
در پایان، خانم محمد حسینی، مسئول بخش داستان نویسی، ضمن تشکر از مسئولین برگزارکننده جشن، درباره برنامه های آینده این کانون صحبت کرند.

کلمات کلیدی: آیین نکوداشت شب یلدا