کارگاه آشنایی دانشجویان روزنامه نگاری سوره با فناوریهای جدید ارتباطی برگزار شد

دانشجویان رشته روزنامه نگاری دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره امروز - شنبه - در یک کلاس کارگاهی ' با فناوریهای جدید در عرصه ارتباطات و کارکردهای آنها آشنا شدند.
کلاس با دعوت از خانم " نازلی خرامان " مجری صدا و سیما ' و از مدیران ارشد گروه چند رسانه ای خبرگزاری جمهوری اسلامی " ایرنا " ارایه شد.
اینفوگرافیک نحوه تولید و کارکردهای آن ' موشن گرافیک و چگونگی شکل دهی و انتقال اطلاعات به روی آن ' پادکست و نحوه اجرا در برنامه های تلویزیونی از جمله مباحثی بود که خانم خرامان در این کارگاه ارایه کرد و به سوالات دانشجویان پاسخ گفت .
خانم خرامان دو برنامه تلویزیونی " افق" و فوتون" را اجرا می کند . هر دو برنامه علمی و از شبکه چهارم سیما روزانه پخش می شود.
او همچنین فیلم های کوتاه خبری را برای کانالهای ایرنا در شبکه مجازی تولید و مدیریت می کند.
🌺🌻 عکس ها از دانشجوی با استعداد و پر تلاش سرکار خانم " مینا السادات سجادی "

کلمات کلیدی: سوره، فرهنگ و ارتباطات