کارگاه « فرم و زیبایی در سینمای اسلامی» به عنوان نخستین کارگاه از مجموعه کارگاه های سینمایی دانشگاه سوره شنبه 22 مهرماه ساعت 10:30 در سالن سینمای شهید حسین فهیمی واقع در دانشکده هنر برگزار می شود. در این برنامه که به همت گروه سینما و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برپا خواهد شد، استاد نصرت الله تابش درباره ویژگی های زیبایی شناسانه و مفهومی سینمای اسلامی سخن خواهد گفت. تابش مؤلف كتاب های «مباني زيبايي شناختي سينماي اسلامي» و «مباني روان شناختي تربيت اجتماعي» است. وی همچنین در حال  تدوين نظريه ديني سينماست  كه در 48 شماره ماهنامه فيلم نگار که خود مدیر مسئول و سردبیر آن است منتشر شده و به زودی در قالب کتاب نیز عرضه خواهد شد.وی آثاری همچون «تراژدي و عاشورا»، «اخلاق و هنر» (كتاب درس اخلاق دانشگاه) را نیز در دست تالیف دارد. گروه «سینما»ی دانشگاهِ «سوره» با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه  از این ترمِ آموزشی قصد دارد که به شکلی پیوسته کارگاه های تخصّصی و عملیِ سینمایی با حضورِ چهره های حرفه ای و با تجربه ی سینما و تلویزیونِ ایران و نیز با شرکتِ پژوهش گرانِ نام دارِ عرصه ی سینما برگزار کند؛ که از این مسیر دانش جویانِ و علاقه مندان بتوانند در کنارِ کلاس های درسی شان با شاخه های تخصًصی و تکنیک ها و فنونِ سینمایی به شکلی عملی و نیز با مبانیِ نظریِ سینما از دیدِ پژوهشی و بینارشته ای آشناییِ بیشتر و بهتر پیدا کنند.

کلمات کلیدی: کارگاه فرم و زیبایی در سینمای اسلامی