ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته 1396

برنامه ثبت نام این عزیزان به شرح زیر اعلام می شود:

نام رشته تحصیلی

تاریخ حضور جهت ثبت نام

ساعات ثبت نام

مهندسی معماری شهرسازی معماری داخلی

سه شنبه   96/6/28

مدیریت فرهنگی و هنری روزنامه نگاری روابط عمومی

چهارشنبه  96/6/29

نقاشی ارتباط تصویری

شنبه 96/7/1

صنایع دستی هنر اسلامی کتابت و نگارگری

یک شنبه 96/7/2

سینما

دوشنبه  96/7/3

ادبیات نمایشی طراحی صحنه نمایش عروسکی

سه شنبه 96/7/4

·         تکمیل و چاپ فرم های ثبت نام در سامانه سیباد

·         نام کاربری و رمز عبور کد ملی دانشجو می باشد( لازم به ذکر است که از تاریخ 96/6/27کاربری فعال می گردد).

·         آپلود مدارک و ارسال آن به سایت دانشگاه به آدرس: sibad.soore.ac.ir

·         فرمهای ثبت نامی و چک لیست مدارک آپلود شده بهمراه اصل مدارک به مسئول اداره ثبت نام تحویل گردد

·         پس از ارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام ، دانشجویان محترم به کارشناس گروه آموزشی خود مستقر در محل ثبت نام جهت دریافت pass word & user name  سامانه آموزشی دانشگاه سوره ( گلستان ) مراجعه می نمایند .

·         دانشجویانی که از سهیمه شاهد و ایثارگر استفاده می نمایند ، در زمان مراجعه ثبت نام به مسئول ستاد شاهد و ایثارگر مستقر در محل ثبت نام مراجعه خواهند داشت .

·         زمان ثبت نام در زمانهای تعیین شده از ساعت 8/30لغایت 15 می باشد .

·         حضور فرد پذیرفته شده در زمان ثبت نام الزامی است .

·         نحوه ورود و استفاده از سامانه سیباد اینجا کلیک کنید

ثبت نام دانشجویان از طریق مراجعه به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مرکزی  دانشگاه سوره نزد سرکار خانم بیگلر  امکان پذیر است .  ( آدرس : خیابان آزادی بین خیابان آذربایجان و خوش نبش کوچه کامیاران دانشگاه سوره )

سرافراز و پیروز باشید

خدمات آموزشی دانشگاه سوره