محمدرضا نعمتی؛ منتقد، فیلمنامه نویس و کارگردان از زیر چاپ رفتن کتابی با عنوان «میان بر کهن الگو برای فیلمنامه» خبر داد.
محمدرضا نعمتی در گفتگو با مهر درباره کتاب تازه خود گفت: «میان بر کهن الگو برای فیلمنامه» حاصل چندین سال تامل من بر تأثیر استفاده از کهن الگوها بر فیلم های مطرح جهان است. این کتاب به زودی از سوی انتشارات روزنه منتشر خواهد شد و در آن سعی داشتم ضمن واشکافی ۱۲ فیلم از آثار موفق سینمای جهان – علی الخصوص سینمای هالیوود – نظریه ارسطو را که معتقد بود شخصیت همان کنش و کنش همان شخصیت است به مجالی برای آموزش عینی محقق کنم.
وی افزود: همچنین در این کتاب تلاش کردم تا پاسخی به این پرسش ارایه دهم که سینمای معاصر قرار است چگونه اساطیر کهن را در قالبی امروزین دراماتیزه و ارایه کند.
این کتاب از سوی نشر روزنه در دست انتشار قرار گرفته و به بازار عرضه خواهد شد.
محمدرضا نعمتی دانش آموخته کارشناسی ارشد سینما از دانشگاه سوره است. او تاکنون فیلم های کوتاه «والس در لامینور»، «قهوه کتی»، «معشوقه هایی که من بودم» را کارگردانی کرده است و چهارمین فیلم کوتاه او با عنوان «کالر بار» در مرحله تدوین قرار دارد.

کلمات کلیدی: «میان بر کهن الگو برای فیلمنامه» منتشر می شود