جناب آقای دکتر روشن به همراه اعضا محترم هیات رئیسه روز چهارشنبه سوم خرداد؛ از نمایشگاه آثار تجسمی دومین جشنواره بانگ بیداری بهار دیدن کردند و از نزدیک، در جریان برنامه های جشنواره قرارگرفتند و راهنمایی های لازم را برای دوره های آینده به برگزارکنندگان و دانشجویان ارائه دادند.

در این بازدید  معاون  پژوهشی، معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی و مدیر  حراست، رییس دانشکده هنر و مدیران گروه های آموزشی و فرهنگی نیز حضور داشتند.

در این نمایشگاه ۵۸ اثر تجسمی بر دیواره های نگارخانه سوره در کنار ویدئو مپینگ یادواره استاد شهید دکتر فهیمی به مناسبت حماسه خرمشهر و یادمان بزرگان انیمیشن ایران خودنمایی می کرد و  آثار انیمیشن دانشجویان و دانش آموختگان از نمایشگر به صورت همزمان در حال پخش بود.

کلمات کلیدی: بازدید رییس محترم دانشگاه از نمایشگاه توانمندی دانشجویان و استادان گروه آموزشی انیمیشن سوره