⛔️چه کسی از ساختار می هراسد⛔️

"همایش معماری مهندس فرشاد مهدی زاده"

🗓 چهارشنبه ۱۳۹۶/۲/۱۳

🕰 ساعت ۱۷-۱۹

👤کيوريتور: امیر آرمانی اصل

🔺مکان: میدان فلسطین،ابتدای خیابان طالقان غربی،جنب راهنمایی و رانندگی،پژوهشکده باقرالعلوم.

"فرشاد_مهدی زاده"متولد 1360 شمسی می باشد . دارای مدرک فوق لیسانس از دانشگاه IAAC ، بارسلون اسپانیا مي باشد.
 او در سال ١٣٨٧ از دانشگان آزاد اصفهان در رشته  معماري فارغ التحصيل شد سپس عازم تهران شد و در  شركت_مشاوره حركت سيال شروع به كار كرد.  براي كسب تجربه كار در عرصه بين المللي در سال ١٣٨٩ به استراليا رفت و در شركت  معماري Lab Studio  به مدت دو سال مشغول به كار شد كه اين تجربه كاري براي او بسيار مفيد بود. سپس براي ادامه تحصيل به  مدرسه_عالي_معماري_كاتالونيا (iaac)  در شهر بارسلونا به اسپانيا رفته و بعد از گذراندن يك دوره فوق ليسانس ديگر در زمينه طراحي شهري به ايران برگشت و كار حرفه اي خود را در ايران به طور مستقل شروع كرد. البته در تمام اين مدت به فعاليت هاي آكادميك مانند تدريس در ورك شاپ ها و دانشگاه هاي بين المللي هم مشغول بود. از كارهاي او مي توان به خانه نخست وزير استراليا، ساختمان اداری ـ تجاری ترمه، مرکز تجاری شهر رویاهای اصفهان، اسنک بار دایره، آپارتمان مسکونی در آبادان، سازه باران، مسابقه بین المللی بنتون و... اشاره كرد.

جوايز :
🔺برنده جایزه معماري آرکيتايزر آمریکا درسال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷، جایزه Waf و...
🔺 رتبه اول جایزه معمار سال1390 در گروه ساختمان های مسکونی
🔺برنده فستیوال جهانی معماری 2014، به عنوان یکی از داوران این فستیوال در سال 2015 انتخاب شد.
🔺برنده گروه تجاری چندمنظوره ( commercial mixed-use)در جشنواره سال 2014

کلمات کلیدی: دانشکده معماری ، همایش