این مراسم که با حضور رییس دانشکده معماری، مدیر دفتر ریاست، مدیر فرهنگی، برخی از اساتید دانشکده و جمعی از دانشجویان دانشکده معماری برگزار شد، دکتر اصانلو رئیس دانشکده معماری ضمن خوش آمدگویی به اساتید و دانشجویان، از تلاش های بی وقفه دانشجویان در ساخت سازه و برگزاری مراسم هفته معماری تشکر کردند.

در ادامه آقای دکترشفیع پور مدیر فرهنگی دانشگاه، دانشجویان دانشکده معماری را یک نمونه فعال علمی در سطح دانشگاهی معرفی و خاطر نشان کردند که دانشکده معماری محیطی فعال و آکادمیک را برای دانشجویان فراهم کرده تا ایده ­های خود را به ثمر برسانند. ایشان از پاویون با عنوان نوزاد علمی دانشکده یاد کرده و تولد این سازه را تبریک گفتند و اظهار امیدواری کردند این فعالیت علمی و آکادمیک متوقف نشود تا در آینده شاهد شکوفایی بیشتر دانشجویان باشیم.

دانشجویان فعال انجمن علمی و کانون فرهنگی نیز از حمایت بی شاعبه دانشگاه در جهت شکوفایی ایده و فکر خلاق قدردانی کرده و اذعان داشتند که پاویون خود نشانگر حمایت  ایده ها و افکار خلاق از طرف دانشگاه است.

کلمات کلیدی: پاویون، هفته معماری، دانشگاه سوره، دانشکده معماری،