آقای صادقی قائم مقام دانشگاه ضمن تشکر از تلاش های اساتید ، دانشجویان و عوامل جشنواره، شناخت نقاط ضعف و قوت جشنواره را امر مهمی در سیاست گذاری و برنامه ریزی برای دوره های بعدی جشنواره بیان کردند و اینکه نقد مهم ترین بخش هر سیستم است خاطر نشان کردند که ما در اینجلسه با ارزیابی جشنواره در بالابردن سطح کیفی و کارکردهای آموزشی و تربیتی برای دوره های آتی برنامه ریزی دقیق تری خواهیم داشت.

در ادامه آقای خسروی معاون دانشجویی- فرهنگی  و عوامل اجرایی جشنواره با ارائه گزارش خود به بررسی تمام ابعاد جشنواره پرداختند و هر یک نظرات خود را برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره  در دوره های بعد بیان کردند.

در پایان مقرر شد در جلسه ای تخصصی به بررسی همۀ ابعاد جشنواره پرداخته شود، تا در آینده بتوان برای برنامه ریزی و برگزاری جشنواره گام های بهتری برداشت.

کلمات کلیدی: دانشگاه سوره ، جشنواره، ارزیابی، تئاتر دانشجویی