در بخش تئاتر عروسکی، ابتدا نمایش "اکو" به کارگردانی امید انصاری از دانشگاه فرهنگ و هنر همدان، ساعت ۱۲ در تماشاخانه استاد مشایخی  و نمایش "میشه گرگ نباشیم" به کارگردانی مرتضی اسدی مرام از دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه به صورت محیطی به اجرا درآمد.
در بخش صحنه ای،  نمایش "حادثه در قطار ۱۶و۲۰" نوشته محمد برزویی و کارگردانی محمود خشنود و بازی محسن تنها، منوچهر محسنی، ونوس کاوه، پرویز پیران، علی رجبیان، محسن جواد زاده، محمد برزویی، محمد صادق فرحناک، معصومه طیاره، رضا زارعی، رضا تنها، مانی زاهدمنش و ماهان زاهدمنش از دانشگاه دولتی فسا ساعت ۱۴ در سالن استاد رادی به روی صحنه رفت.
در بخش مونولوگ نیز نمایش "تکرار" نوشته جمشید خانیان، به کارگردانی رضا طالبی و نقش آفرینی احسان طالبی، اسماعیل غنی زاده، محسن طهماسب پور، سیده سپیده موسوی، آذین اسمعیل خانی، نسرین رضایی، شقایق خدایی و مینا ضیائیان دانشگاه محقق اردبیلی ساعت ۱۶ در سالن استاد فتحعلی بیگی اجرا شد.
در بخش نمایشنامه خوانی قرار بود نمایشنامه "ارثیه مادری" خوانش شود که به علت آماده نبودن گروه این اجرا لغو شد.
اختتامیه جشنواره، ساعت ۱۴ روز سه شنبه سوم اسفندماه در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار می شود، در این مراسم از برگزیدگان هر بخش تقدیر شده و جوایزی به رسم یادبود اهدا می گردد.

کلمات کلیدی: هشتمین جشنواره، تئاتر ، دانشگاه سوره،