به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره: نشست «قصه، قصه گویی و نمایش» در روز ۲۷ بهمن ماه در ساعت 10 صبح با حضور خانم دکتر اکرم قاسم پور عضو هئیت علمی و مدیر گروه تئاتر و آقای دکتر نوربرت کوبر "Norbert Kober" در سالن سینمای دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.
دکتر نوربرت کوبر قصه گو و نویسنده متبحر از کشور آلمان است. ایشان مربی و استاد آموزش قصه گویی در مانیچ یک وبنترتور در کشور سوئیس می باشد. دکتر نوربرت کوبر با بیش از بیست سال تجربه کاری  موسس گولدمان "Goldmund" هستند که یکی از مشهورترین موسسات در زمینه ی  آموزش قصه گویی در جنوب آلمان است. لازم به ذکر است دکتر نوربرت کوبر به همراه آقای مصطفی رحماندوست و خانم دکتر مورتی بنانتا از کشور اندونزی عضو هیات داوران بخش بین الملل نوزدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند.
از اساتید، دانشجویان و علاقمندان دعوت به عمل می آید تا در این نشست حضور داشته باشند.
این نشست با همکاری گروه تئاتر و معاونت پژوهش دانشگاه سوره برگزار می شود.

کلمات کلیدی: نشست قصه، قصه گویی و خلاقیت در بازگویی قصه و افسانه های محلی،اکرم قاسم پور ، دکتر نوربرت کوبر