1.کلیه کلاس های پایان نامه به صورت کلاسی و هر هفته برگزار می شود. 2.تمام کلاس های درخواستی که توسط دانشجویان انتخاب شده و مطابق ساعاتی که استاد محترم تعیین می نمایند برگزار می گردد و حضور و غیاب الزامی است. 3.دانشجو موظف است پس از دفاعیه، کارت کتابخانه و یک عدد CD از مطالعات و طرح نهایی خود شامل نقشه ها و رندرهای نهایی را به کتابخانه دانشکده و یک نسخه چاپی و یک عدد CD را به استاد راهنما تحویل دهد. 4.به ارائه و تکمیل پروپزال نیازی نیست و دانشجو موظف است در ماه ابتدایی شروع ترم موضوع پایان نامه خود را با استاد درس پایان نامه هماهنگ نماید. از اساتید محترم درخواست می شود فقط در این صورت اجازه دفاع را در همان ترم به دانشجو بدهند. 5.جلسه امتحانی(دفاع پایان نامه) به صورت ژوژمانی برگزار و نمره با حضور استاد راهنما، مدیر گروه و داوران اعلام می گردد. 6.از اساتید محترم درخواست می شود همانند تمامی طرح ها در طرح پایانی نیز به تمامی موارد اعم از حجم،پلان ها،نماها ، مقاطع و سایت پلان و ... توجه کامل مبذول فرمایند.

کلمات کلیدی: دانشکده معماری،آئین نامه پایان نامه