در این جلسه آقای خسروی معاون محترم دانشجویی-فرهنگی توضیحات کلی از فعالیت­ های انجام شده طی نیمسال گذشته این معاونت ارائه دادند و  از همکاران خود خواستند تا گزارشات دقیق و مفصل تر خود را در هر حوزه بیان کنند و در ادامه دربارۀ محور فعالیت­ های پیش روی این حوزه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

آقای دکتر صادقی نیز ضمن تقدیر و تشکر از پرسنل این معاونت و بیان نقاط ضعف و قوتشان خاطر نشان کردند که این حوزه باید در زمینه های قرآنی، تربیت بدنی و طرح سلامت و روان برنامه های خود را ارائه و اجرایی نمایند.

برنامه­ های معاونت مذکور در دو حوزه امور دانشجویی و فرهنگی که در سال تحصیلی جاری اجرایی می شود شامل دو بخشمشاوره، دانشجویی و فرهنگی می­ باشد که به ترتیب موارد ذیل اجرایی می­ گردد:

در بخش مشاوره-دانشجویی:

1.      برگزاری همایش یا جلسات سخنرانی و مشاوره برای دانشجویان و خانواده ها

2.      تشکیل جلسات آموزشی ویژه دانشجویان ورودی جدید با همکاری معاونت آموزش

3.      راه اندازی مجدد صفحه دفتر مشاوره در سایت دانشگاه با هدف اطلاع رسانی و پیگیری

4.      گزارش کامل از بیشترین موضوعات مطرح شده توسط مراجعین در مشاوره ها  درهر نیمسال و برگزاری جلسات گروهی با همین عنوان

5.      پیگیری جدی طرح سلامت و روان

6.       برگزاری جشن ازدواج دانشجویی

در بخش امور فرهنگی

1.      برگزاری جلساتی با محوریت قرآن و زیبا شناسی قرآنی توسط اساتید مجرب

2.      برگزاری برنامه هایی برای نزدیک تر شدن به ظرفیت های قرآنی

3.      برگزاری برنامه متنوع برای روز دانشجو در سال 1396