در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی «رویش»، ۲۵ جایزه در شش بخش به برگزیدگان اهدا شد.
مراسم اختتامیه دهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی «رویش» به پایان رسید. در این مراسم محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری، با بیان اینکه بخشی از هر تمدن بزرگ پایگاه های فرهنگی آن است، رویش را از جمله همین پایگاه ها ارزیابی کرد.
نصراله پژمان فر، نماینده شهر مشهد در مجلس شورای اسلامی، هنری را که به خدا گره بخورد را ابزاری دانست که بوسیله آن می توان یک اثر را جاودان کرد. وی جشنواره رویش را از جمله جشنواره هایی دانست که برای بشر دارای پیام است.
سید جواد رفائی، دبیر دهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی «رویش»، ضمن تشکر از سازمان صدا و سیما برای پوشش خوب و موثر این جشنواره و همچنین از مردم مشهد که با حضورشان تنور جشنواره را گرم کردند، از نهادهای اجرایی مشهد به خاطر عدم حمایت و کمک به جشنواره رویش به شدت گلایه کرد. وی ابراز امیدواری کرد برای دوره های بعدی یک شورای عالی متشکل از سازمان های مختلف استان برای هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره تشکیل شود.
در ابتدای مراسم اهدای جوایز، از دبیران دوره های گذشته جشنواره تقدیر به عمل آمد.
بعد از آن نیز بخش جوایز اصلی آغاز شد که فیلم «نسبت خونی» ساخته حسین امیری دوماری دانش آموخته دانشگاه سوره موفق به نامزدی در چند بخش و دریافت یک جایزه شد:
 نامزدی در بخش های:
بهترین دستاورد فنی و هنری:بهرام عمرانی برای تدوین نسبت خونی
بهترین بازیگری مرد:اقایان فرید سجادی حسینی و هادی حجازی فر
یهترین فیلمنامه:حسین امیری، محمد داودی و پدرام پورامیری
بهترین کارگردانی:حسین امیری و و پدرام پورامیری
و در نهایت علاوه بر تقدیر از اقای هادی حجازی فر
کسب تندیس بهترین بازیگری (فرید سجادی حسینی) و بهترین فیلمنامه دهمین جشنواره رویش.

کلمات کلیدی: حضور پرافتخار فیلم کوتاه نسبت خونی در جشنواره فیلم رویش