اطلاعیه برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اول تحصیلی 96-95"

-شروع امتحانات پایانی از مورخ 1395/10/18 و پایان روز 1395/11/07 خواهد بود.
-کارت های ورود به جلسه امتحانی از روز دوشنبه مورخ 1395/09/28 از طریق سامانه گلستان قابل دریافت می باشد.
-دانشجویان لازم است جهت دریافت کارت امتحان ، نسبت به تسویه حساب کامل بدهی های مالی اقدام نمایند.

توجه به موارد ذیل در جلسه امتحانی برای کلیه دانشجویان ضروری می باشد:

1- جهت ورود به جلسه امتحان همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت دانشجویی الزامی می باشد، لذا از ورود دانشجویان بدون کارت به جلسه امتحان جلوگیری خواهد شد.
2- استفاده از تلفن همراه در زمان امتحانات تخلف و تقلب امتحانی می باشد و با متخلفین برابر آئین نامه کمیته انظباطی برخورد می شود.
3- دانشجویان لازم است در راستای هر چه بهتر برگزار شدن امتحان حداکثر همکاری ممکن را با مسئولین و مراقبین جلسات امتحانی داشته باشند.
4- شایان ذکر است که در صورت مشاهده مصادیق تقلب امتحانی از سوی هر یک از دانشجویان گزارش کتبی آن برابر فرم جاری تخلف امتحانی به آموزش دانشگاه ارسال خواهد شد.
5- موارد ذیل مصادیق تقلب امتحانی می باشد که با افراد خاطی برخورد لازم خواهد شد:
. همراه داشتن تلفن همراه روشن به هر شکل و تحت هر عنوان در جلسه امتحان
. همراه داشتن هر گونه برگه اضافه اعم از سفید یا نوشته شده به جز برگ های توزیع شده امتحانی
. همراه داشتن هر گونه وسایل چند رسانه ای از قبیل MP3 PLAYER  و .....
. هرگونه صحبت با دیگر دانشجویان حاضر در جلسه امتحان

با تشکر از همکاری شما دانشجویان گرامی