هنرمندان عرصه ی هنر مخاطب پذیر عکس در همتی سترگ و دیدنی به ثبت فرهنگ و رفتارهای عاشورایی در اربعین سرور و سالار شهیدان حسین بن علی علیه السلام پرداختند.

از بین ۲۲۰ اثر ارسال شده به دبیرخانه٬ تعداد ۳۵ اثر٬که توسط سه تن از اساتید خبره دانشگاه به بخش نهایی مسابقه راه یافتند٬ زینت بخش صحن مشتاق « نگار خانه آیه » سوره گردیدند. به سه اثر از بین آثار عرضه شده در نمایشگاه٬ جوایز ارزنده و لوح تقدیر و به تمامی شرکت کنندگان لوح تقدیر تقدیم می گردد.

« نمایشگاه عکس جلوه های عاشورایی » که به همت دبیر کانون عکس سوره خانم مطهره روحی نیا و همکاری امورفرهنگی و فوق برنامه در دانشگاه برگزارگردیده است؛ صبح امروز - چهارشنبه ۹۵/۹/۳- توسط قائم مقام محترم دانشگاه جناب آقای دکتر صادقی و اعضای محترم هیأت رییسه افتتاح شد و تا پایان روز دوشنبه مورخه ۹۵/۹/۸ از ساعت ۹:۰۰ صبح الی ۱۵:۰۰ عصر جهت بازدید دانشجویان علاقه مند دایر می باشد.

کلمات کلیدی: درنگ دوربین ها برجلوه های عاشورایی