محمود رضا قاسمی استاد دانشگاه شهید بهشتی که به دعوت دانشکده فرهنگ و ارتباطات برای سخنرانی درباره ی عرفان های نوظهور آمده بود، با نمایش فیلم به تبییین آیین ها و انحرافات عرفان های دروغین پرداختند.

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به حالات جسمی و روحی پیروان این مکاتب اظهار داشتند: افرادی که جذب این گروه ها می شوند باید در برابر مربی (master) خود کاملأ تسلیم شوند.

دکتر قاسمی افزود: بر اثر بی اختیار شدن پیروان این گروه ها و همچنین بعد از اتصال دچار حالات مختلفی از جمله تپش قلب شدید، تاول زدن، ترس زیاد و حالت دو قطبی غم و شادی می شوند  که عمدتأ برزندگی فردی و اجتماعی اثرگذار است و نتایج تحقیقات نشان از آمار بالای طلاق در بین این افراد است.

وی با طرح این پرسش که چرا با وجود این مشکلات بازهم افرادی جذب این گروه ها می شوند؟ از علل جذب این گروه ها گفت: 1-درمان بیماری های جسمی و روحی: افراد مبتلا به بیماری جسم و روح برای درمان به این عرفان ها می پیوندند اما درمانی حاصل نمی شود شاهد این امر پرونده های پزشکی این افراد است. 2-جستجوی آرامش و معنای زندگی3-کسب دانش ماور ایی.

در پایان این پژوهشگر خاطر نشان کرد تنها با آگاهی و دانش می توان خود را در برابر این فرقه های بیمار واکسینه کرد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سوره ، دانشکده فرهنگ و ارتباطات