ورک شاپ جلوه های عاشورایی همزمان با ایام محرم و سوگواری سید وسالار شهیدان امام حسین(ع) در محوطه حیاط دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد، این مراسم که به سرپرستی و نظارت استاد احمد خلیلی فرد عضو هیات علمی دانشکده هنر صبح روز دوشنبه آغاز شد تا ساعت ۱۵:۳۰ این روز ادامه داشت.

همزمان با برگزاری این ورکشاپ مراسم عزاداری و مداحی پس از نماز ظهر و عصر در محل نمازخانه دانشگاه برگزار شد که با استقبال پرشور دانشجویان و کارکنان هر سه دانشکده همراه بود. پس از این مراسم غذای نذری در بین شرکت کنندگان در این مراسم توزیع شد.

سپس مراسم آیینی بازنمایی گوشه هایی از صحنه عاشورا  با عنوان «تعزیه خوانی حضرت ابوالفضل (ع)» در محوطه دانشکده هنر و در مجاورت ورکشاپ نقاشی جلوه های عاشورایی برگزار شد که با استقبال بسیار پرشور اساتید، کارکنان و دانشجویان همراه شد.

عکسهای بیشتر

کلمات کلیدی: ورکشاپ نقاشی عاشورایی، اجرای تعزیه و مراسم عزاداری