ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به کلیه پذیرفته شدگان نهایی کارشناسی نا پیوسته سال تحصیلی 95-96 دانشگاه سوره، نظر کلیه پذیرفته شدگان را به موارد مهم زیر جلب می نماییم.
1- طبق اطلاعیه ثبت نام جدول زیر از تاریخ 95/6/28 ، 95/6/29 و 95/6/31 از طریق مراجعه به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مرکزی دانشگاه سوره طبقه پنجم سرکار خانم بیگلر امکان پذیر است . ( آدرس : خیابان آزادی بین خیابان خوش و آذربایجان پلاک 396 دانشگاه سوره)
2- دانلود کلیه مدارک تحصیلی و تکمیل آنها پیش از مراجعه به دانشگاه.

تاریخ ثبت نامروزنام رشتهساعت ثبت نام
95/6/28     یکشنبه مدیریت امور فرهنگی - روابط عمومی 8/30-15
95/6/29 دوشنبهمعماری8/30-15
95/6/31      چهارشنبه ارتباط تصویری8/30-15

• در انجام ثبت نام ارائه تمامی مدارک درخواستی الزامی می باشد.
  • پس از ارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام دانشجویان به گروههای آموزشی خود جهت دریافت user name&pass word مراجعه می نمایند. ( دانلود آدرس و شماره های دانشکده ها)
  • حضور فرد پذیرفته شده در زمان ثبت نام الزامی است.
  • دانشجویانی که مشمول سهمیه فرزندان شاهد، ایثارگران و جانبازان می باشند فرم مربوطه را به همراه مدارک آن تکمیل و ارائه نمایند.

کلمات کلیدی: پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته